8/52 If you get tired, learn to rest, not quit


Hetkiä viikolla->hetkiä sisälläni:
Järjestelimme osaston varastojamme ja väestönsuojaa parempaan kuntoon-> olin draivissä siirrellä tavaroita, ihastelin luokkalaiseni tehokasta järjestelykykyä.
Saimme nauttia vartalohoidoista Karkun kosmella-> Olen työstänyt kehoni jännitystiloja ahkerasti jo muutaman vuoden ja tunsin outoa ylpeyttä pystyessäni rentoutumaan koko lailla hieronnan aikana.
Vuorovaikutin Pixlerin kanssa ja alla yhteistyöstämme irti saatu tuotos.->Kokeilunhalua voi harrastaa näinkin turvallisesti.
Käynti kirjastolla järjestetyssä kuntalaisfoorumissa jossa puitiin dialogirinkimäisesti tulevan kohtaamispaikan toiminnallista puolta. -> Oivaltava aines oli suuri tälläkin kerralla, ymmärsin vuosien varrella kerryttäneeni ammatillista yhteistyötä estävää energiaa, mikä nyt alkaa mahdollistumaan poisvietäväksi.
Kipuilua oman ilmaisutaidon kanssa. Minusta on tultava selkeämpi ja ymmärrettävämpi viestijä, ideani ovat hyviä vaikka niitä ei ymmärrettäisikään.
Villa Mairean arkkitehtuuriin syventymistä dvd:n toimesta. MIKÄ PIANO!!? Aaltoa oli juuri ennen Villa Mairean suunnittelemista alkanut kiehtomaan japanilainen muotokulttuuri mikä näkyykin lempeässä ja luonnoläheisissä materiaalivalinnoissaan. ->Vähän liian kulmikasta mun makuun tällä hetkellä, mutta VALOn suuteleminen on ihastuttavinta mitä arkkitehtuuri voi saada aikaan.
KV-hakemuksen tekoa läpi viikon, koska portfolio pistää minut sekaisin. -> Tykkään mitä se tekee minulle. Tältäkö se tuntuu?
Kuvanmuokkausinnostus hieman liekehtii nyt, tuntuu auttavan asioiden prosessoinnissa. -> Eloni on oikeasti vain prosesseja, vaiheilua, aaltoilua, tieosuuksia, taajuudenvaihtelua, tyhjiä/täysiä nuottiviivastoja joiden käsittäminen ja käsitteleminen kuuluu tähän maapallolla vierailuun. Terapia on Pixlr.




                 
Inspiroi vaatetus luokkalaiseni, Hyvin uskomattoman hänelle sopi. Huomaa sen kun harmonisesti itselleen tyylilleen pukeutunut.





Kommentit

Suositut tekstit