1-2/52 Continuing instead of starting


VAIKEUKSIA, vaikeuksia, va-ik-euksia. sisäisiä:jokaisen luona kävin, palasen otin, takaisin.
-Mietin, että luulen sopivani tälle alalle koska mulla olisi syntyperäisiä hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta todellisuudessa ne ominaisuudet on puolustusjärjestelmiä jotka olen ominut ominaisuuksikseni.

ASIAKASKÄYNNIT
-Tekisi mieli sanoa, että roolitus on kesken. Mutta voiko meri koskaan olla aidosti meri maan sisällä?

KESKITTYMISHÄIRIÖT
-Olen havainnut kognitiivisia haasteita työskennellessäni, eikä projektit ole se ainoa paikka, missä tekemiseen sitoutuminen on vaikeaa.

HYVÄKSI HAVAITTU
-Opetella ottamaan taukoa tai hidastamaan sen sijaan, että pysähtyisi täysin.
-lakata tällaiset ajattelut kuten:
"no mä työstän/mietin asiaa x (joka liittyy projekteihin) viikonloppuna". Jos heti ei tule luonnollisesti työskenneltyä, ei kannata pakottaa. Yksinkertaisesti ei vaan toimi. Poikkeustapauksia on, mutta näin yleisesti.
-Hyväksyä että sinä, asiakas ja koko projekti on lakkaamattomassa prossessissa, sekä luottaa siihen että jatkuva muutos on suunta eteenpäin kohti parhainta/tyydyttävintä tulosta.
-Antaa itselle oikeutus omaan luovuuteen ja olla selittämättä tuotoksia liian läheisesti itseä. (kun on kyse itselle suunnatuista harjoitteista)

Kaislikossa. Kauneudelle ei ole sijaa. Pitää kuivua, jotta ymmärtää kosteuden tarpeen. Kosteus ei itsessään välttämättä ole kaunista. Kuivuuden kauneus on sen loppumattomassa itsenäisyydessä, kosteus tarvitsee aina lisää, lisää, lisää vettä.









Kommentit

  1. Kiitos Daria. Sinulla on todella syvällisiä pohdintoja, joista näen, että työstät asioita lujasti. Voitko jossakin yhteydessä myös listata tekemiäsi töitä, niin saadaan mukaan inhorealismimaailma :o). Kiitos!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit