7/52 "Den bästä färgen i hela världen är den som ser bra ut på dig"


 

Måndag. Suunnittelimme tiistain matkapäivää. Sain tietää mahdollisuudesta päästä ulkomaille harjoitteluun.


Paul Klee:
"Drawing is simply a line going for a walk"





 Tisdag. Työmaa-matka asiakkaan ja ammattilaisen roolissa remppaprojektin jälkimainingeissa. Herkullinen (konkreettisesti ja kuvannoillisesti) maanantaihetki, jolloin sain erinomaista perspektiiviä ammattitaitoisen jäljen käsittämiseen sekä asiakkaan jäljentunnistamisen arvostelukykyyn.
Olen menneisyydessä elänyt puutteen käsityksessä aika syvästi ja tämän ihanan asiakkaan luona ymmärsin kuinka sen aika on nyt saatava loppuun. Rimaa on nostettava omassa olemisessa sekä myös terveessä määrin vaadittava sitä muilta.
Ja ah, että oli niin värikäs ja lämmin koti. <3

Onsdag. Ystävänpäivän rääppiäiset. Ruokaa jäi yli työmaakäynnin piknikiltä sekä päivän kunniaksi oli tuotu muutakin naposteltavaa joten vedimme napaamme sisustusosaston opiskelijoiden yhteisvoimin jämät ja herkut.
Sekä aloitin vapaaehtosesti äikän kurssit muiden pk:laisten kanssa (joita on hurjat 3). Äikän opettaja yllätti hyvin positiivisesti. En kadu päätöstäni.
Torsdag. Atk-tunnilla en juuri saanut mitään aikaan, tosin keksin esitysteknisesti veikeitä ideoita joiden huomasin tarvitsevan rahallista panosta, joka lannisti minut suoraan sanoen.
Äikän tunnilla oli hurjat kaksi oppilasta ja pääsinkin ääneen jakamaan ajatuksiani paljon. Teimme Elämän aakkoset, joita sopisi tehdä säännöllisemminkin.
Fredag. Pääsimme jatkamaan työhuone-projektin visioita sekä saimme Suvin kanssa paperinivaskan työharjoittelupaikan hakemiseen ulkomailta. Olen siitä  innoissani ja hiukan kauhissani, koska epäily omasta onnistumesta on kova ja kiskova otteiltaan. Koulupäivä oli lyhyt mutta jäin fiilistelemään taukotilaamme, koska harvoin kerkeää todellisesti tuntemaan tilojamme kun keskittyminen on koulutöissä. Olin onnellinen siitä helpottavasta hetkestä.
Tämän hetken aakkoset:
Aukea, African scream, Break or Brake, Cinema, Defensive, Exploring, Flow, Glow, Herkkyys, Häntä, Isä, Identiteetin haku, Jalmari, Kissa, Lumileopardi, Moninaisuus, Nopea, Orastava, Palkka, Quick step, Ruotsi-Mälmö, Snowboarding, Tunnepohjainen, Uskallus, Varmuuskopio, Wind, XX, Yhteys, Zen space, Å, Äitiys, Ö-mappi.

"Becoming is superior to being" -Paul Klee

"Color is the place where our brain and universe meet" -Paul Klee











Kommentit

Suositut tekstit