7-8 Whom is object of yer savage?

Tällä viikolla on mennyt kaueammaksi itsestä, niin hyvään kuin vähemmän rakentavaan.
Pohdin sivuprojektini lakkauttamista, koska siihen ei ole yksinkertaisesti aikaa eikä kiinnostusta enää. Tunnen paljon syyllisyyttä nopeasti syttyvästä, suhteellisessa ajassa laskevasta luonteenpiirteestäni.
Se on aiheuttanut vierailevissani lammikoissa kyseenalaistusta ja ymmärtämättömyyttä
Viikko on mennyt haastellisesti, on ollut vaikeuksia ymmärtää päivän alkuja, mutta onneksi käytännön työt ovat olleet helppoja ja suhteellisen antoisasti musiikin kuuntelun lomassa hoidettavia tehtäviä.
Olen päässyt nauttimaan muiden ihmisten sielunmaailman/luovuuden tuotoksista päästessäni tuomaroimaan SakuStarsin ennakkotehtäviä maalauksen ja kuvanveiston osalta. Uskomattomalla tavalla sain herkistyä tavallisesta ennakkoluuloista poikkeaviin näkemyksiin, kun mukanani tuomaroi asiasta paremmin teknisesti perillä olleita yksilöitä, sekä muuta kilpailuhenkilökuntaa.
Osallistuin myös erään ympäristötietoisen ryhmä kokoontumiseen, jossa heräsi jo muutenkin jatkuvasti heränneitä ajatuksia kaiken elämän toistettavuudesta ja muutoksesta. Samalla kun sisällä olevia osiamme kituen kuolee, niin myös yhteiskuntarakenteemme luonnollisesti lakkauttaa elinpiirejä olennoilta, jotka eivät sovi progressiiviseen elämäämme.
Sain myös tavata pitkästä aikaa pitkästyttävän, ahdistuneen itseni kun langattomien kuulokkeitteni johto hajosi ja odottaa nyt korjausta. Ympäristöön liikaa huomiota kiinnittäneenä jo puolustavana elementtinä, olen saanut haasteen keskittyä kauneuteen jota minä kutsun kauneudeksi ja välttää muidenlaisten kauneuksien huomioimista. Valtavan kasvattavaa, suorastaan.
Kuvat muistutuksena itselle asioiden todellisista laidoista.

PS. Muotoiluinsituutti+1,2,3 chakrat. Visualisoiminen bussissa.



Kommentit

  1. Elämä paiskoo nyt tiellesi paljon pohdittavaa, vai oletko avannut mielesi huomaamaan asioita, joiden olemassa oloa et ole ennen huomannut tai pohtinut? Joka tapauksessa kiireinen työssäoppimisjakso. :o)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit